/fi/en

Ajanvaraus

Varaa sovitusaika

Varaamalla sovitusajan etukäteen varmistat, että pystymme tarjoamaan tilavan ja yksityisen sovitustilamme ainoastaan Sinun käyttöösi koko sovituksen ajaksi

Voit varata sovitusajan puhelimitse, sähköpostitse tai sähköisen ajanvarauspalvelumme kautta.

Uutta Katariinassa: unohtumattoman Private-sovitusilta yhdessä läheistesi kanssa

Heille, jotka haluavat hääpuvun sovitushetkestä entistäkin ikimuistoisemman ja yksityisemmän, on meillä nyt tarjota jotain aivan uutta: Private-sovitusillat! Private-sovitusillan ajankohta on mahdollinen tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00-20.00. Mukaan voit ottaa max. 4 henkilöä itsesi lisäksi.

Käytössäsi oma henkilökohtainen hääpukeutumisneuvoja sekä koko myymälämme, ilman yhtään ulkopuolista. Illan aikana on tarjolla koko seurueelle kuplivia juomia, suolaisia ja makeita cocktail-paloja. Mikäli seurueessanne noudatetaan erikoisruokavaliota, ilmoitathan siitä varauksesi yhteydessä, jotta voimme mahdollisuuksien mukaan ottaa asian huomioon cocktail-paloja valmistettaessa.

Sovitusillan hinta on 50€, riippumatta seurueen koosta. Maksu suoritetaan etukäteen tilillemme iltaa varatessa. Varaus on sitova vasta, kun maksu näkyy tilillämme.  Huomioithan, että varaus täytyy tehdä vähintään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa. Vain hääpukujen sovittamiseksi. Vain yksi sovittava henkilö/ilta.

Private-sovitusillan varaaminen

Varaukset puhelimitse 08 333 856 tai s-postitse info@katariina.fi.