Meistä

Ateljé Katariinan tarinan juuret vievät kauas Idmanin suvun upeaan ja mielenkiintoiseen historiaan. Historian tutkiminen ja sen ihanat tarinat inspiroivat suunnittelijaa itseään aina uudelleen ja uudelleen. 1992 oli vuosi jolloin Sis Idman syntyi Katariina Idmanin luodessa ensimmäiset hääpuvut oman isoäitinsä Karinin muistelmien pohjalta.

Katariinalle tunnusomainen estetiikkaa ja vapautta korostava suunnittelutyyli otettiin ilolla vastaan asiakkaiden keskuudessa  ja jonka ansiosta yritys laajeni muutamassa vuodessa yhdeksi Suomen tunnetuimmista hääpukuliikkeistä. Tänä päivänä Katariinan lippulaivamyymälä sijaitsee aivan Oulun keskustassa, Rotuaarilla ja vuonna 2020 Helsinkiin avattiin Design District alueelle ihana Ateljé Katariina Boutique. Tärkeimpinä arvoinamme mukana kulkevat luottamus, rakkaus ja vapaus.

Ateljé Katariinan päämallisto yhdistää ajan helmet niin hää- ja juhlapukumuodista. Nimi Sis Idman tulee sanoista “sisarukset, Katariina ja Johanna Idman”, heijastaen siskosten tiivistä yhteistyötä brändin takana. Yhä tänä päivänä Ateljé Katariina on Idmanin sisarusten yksityisomistuksessa, yhdessä toimien tarkkaan valikoidun henkilökunnan kanssa, taaten vapaat kädet aina suunnittelusta tuotantoon ja yritystoimintaan.

Katariinan ainutlaatuiseen kädenjälkeen ja kauniisiin, laadukkaisiin suomalaisiin Sis Idman pukuihin on luotettu vuosien varrella valtakunnan tärkeimmissä tilaisuuksissa aina Linnanjuhlista musikaalipuvustuksiin, missikisoihin, muotilehtiin, yksityisyystilaisuuksiin, wanhojen tansseihin sekä tietysti häihin.

Ateljé Katariinan inspiraation lähteenä on historian tarinat, pohjoisen ainutlaatuinen luonto myrskyisine merituulineen kuin yöttömien öiden aurinko. Suomalaisuus on meille etuoikeus, ja kannamme ylpeydellä Avainlippu- sekä Design From Finland kunniamerkkejämme. Toimimme yhdessä pienenä ja tiiviinä tiiminä luodaksemme unelmien puvun juuri Sinulle, tärkeimpänä päivänäsi.