UKK

Ohessa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Mikäli et löydä vastausta Sinua askarruttavaan asiaan, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Missä Oulun salonkinne sijaitsee?

Salonkimme sijaitsee Oulun keskustassa, Rotuaarilla. Tulet vain keskelle Oulua ja kysäiset missä on Rotuaarin pallo ja jokainen vastaantulija tietää kyllä! Pallolta taas on 20m matka talomme sisäänkäyntiin. Salonkimme sijaitsee 2. kerroksessa suoraan Oluthuone Leskisen yläpuolella. Sisäänkäynti kauniin jugendtalon ala-aulaan kadulta katsottuna oikealta. Sitten vain astelet hissiaulasta punaista mattoa salonkiimme.Autoilija voi jättää menopelinsä vaikkapa viereiseen parkkihalliin tai Kallioparkkiin. Bussilla tullessasi jää pois Oulun ydinkeskustassa.
 

Entä mistä löydän teidät Helsingissä?

Ihana Boutiguemme sijaitsee Punavuoressa Merimiehenkadulla katutasossa, aivan Fredrikinkadun ja Iso-Roobertinkadun lähellä.
Julkisilla kulkuvälineillä pääset meille helposti. Rautatieasemalta raitiovaunulla 3 (suuntana Kaivopuisto), 5s pysäkki; Viiskulma, josta Merimiehenkadulle.
Kampista bussilla 14 Albertinkadulle, pysäkki juuri ennen Merimiehenkatua. Kävely rautatieasemalta vie aikaa n. 15 minuuttia. Jos taas haluat tulla omalla autolla, on liikkeen edssä kadulla maksullisia parkkipaikkoja.
 

Milloin hääpukua voi tulla valitsemaan?

Silloin kun sinulle sopii! Olkoon se vuotta tai kahta tai vaikka viikkoa ennen juhlaasi.

Liikkeessämme on laaja valikoima Morsius -ja Iltapukuja. Useimpia malleja voi tilata koossa 32-64 sekä eri sävyvaihtoehdoissa. Tilauksissa on kuitenkin hyvä ottaa huomioon toimitusaika, joka vaihtelee mallikohtaisesti.

Tilauspukujemme toimitusaika on normaalisti 4-6kk, mutta jos pukuun halutaan erikoismuutoksia, saattaa se pidentää hieman toimitusaikaa.

Mitä tuotteita valikoimaanne kuuluu?

Hääpuvut, vanhojentanssipuvut, morsiuspuvut, iltapuvut, juhlapuvut ja miehille ( Oulun myymälässä)  tyylikkäimmät vaihtoehdot. Valikoimastamme löydät myös runsaasti asusteita, kuten tiaroja, huntuja, vannealushameita, stoolia, sukkanauhoja.

Sovitusaika?

Helsingin Boutiguehen otamme asiakkaita ainoastaan ajanvarauksella.

Oulun myymäläämme voi tulla myös ilman sovitusaikaa, mutta suosittelemme lämpimästi, että varaatte pukuja katsomaan tullessanne etukäteen sovitusajan. Sovitusajan varaaminen käy helpoiten puhelimitse, nettiajanvarauksen kautta tai sähköpostilla. Kun kalenterista löytyy nimenne, osaamme varata tarpeeksi henkilökuntaa kyseiselle päivälle ja pukusovitukseen pääsee ilman kymmenien minuuttien jonottamista.

Palvelemme tietysti myös ilman sovitusaikaa, mutta hääpukusovitukset ainoastaan myyjän avustuksella. Pyydämme myös ottamaan huomioon, että vaikka sovitustila olisi juuri silloin vapaana, kun haluat sovittaa ilman ajanvarausta, saattaa siihen olla tulossa hetken päästä etukäteen ajan varannut asiakas ja luonnollisesti hänelle varattuna aikana tila on vain hänen käytössään. Pienempiä juhlamekkoja ja iltapukuja voi sovittaa myös ystävän avustuksella tai itse, kunhan apua tarvitessa jaksaa odottaa tovin, jos myyjällä on jo asiakas.

Siirry ajanvaraukseen

Vaihto ja palautusoikeus

Liikkeistämme myydyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Haluamme kuitenkin, että asiakkaamme ovat varmoja ja tyytyväisiä ostoksiinsa ja tietyissä tapauksissa hyväksymme tuotteen vaihdon. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi: hääpuvun ostaja tuli yllättäen raskaaksi ja alkuperäinen puku ei olekaan enää sopiva, tässä tapauksessa asiakas voi palauttaa alkuperäisen puvun meille ja vaihtaa puvun toiseen malliin.

Jokaisen tuotteen vaihto käsitellään tapauskohtaisesti liikkeissämme.

Voinko säilyttää pukuani liikkeessänne hääpäivääni saakka?

Haluaisimme kovasti sanoa kyllä, mutta asiakkaanamme on vuodessa satoja morsiamia ja yksinkertaisesti varastointitilamme riitä. Yhden tai kahden päivän säilytys onnistuu kyllä.

Mitä maksutapoja tarjoatte?

Maksutapoinamme käy yleisimmät pankki ja luottokortit, lasku sekä osamaksu. Jos valitset meillä maksutavaksi osamaksun, voit jakaa maksusi jopa 10 kuukaudelle.