Palautuskäytäntö

Vaihto –ja palautusoikeus

Koska valmistamme jokaisen puvun asiakkaan tilauksen mukaisesti haluamallaan sävyllä, koolla jne, eikä kyse ole valmiina olevasta tuotteesta, Tilatuilla tuotteilla Ei ole vaihto -eikä palautusoikeutta.

Myöskään intiimialueilla käytettäviä tuotteita kuten alushameet ja hiuskoristeet, ei voi palauttaa tai vaihtaa.

Viallinen tuote

Jos tuote on saapuessaan viallinen, ole hyvä ja ota yhteyttä alla olevan ohjeen mukaan heti sähköpostitse osoitteeseemme info@katariina.fi , jotta voimme auttaa sinua.

Jos puvussa on jonkinlainen lievä vika, tuote voidaan Suomen lain mukaan joko korjata tai korvata uudella tai asiakas voi saada hyvityksen tai hinnanalennuksen tilanteesta riippuen.

Valituksen on tietenkin oltava aiheellinen eikä vika ole saanut syntyä virheellisestä käytöstä tai muusta virheellisestä toiminnasta.

Asiakkaan on otettava yhteyttä kohtuullisen ajan sisällä.

Vaade on tehtävä mahdollisimman pian vian havaitsemisesta. Kehotamme tarkistamaan tuotteen ja ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian, enintään kuitenkin 7 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jotta asia voidaan käsitellä, asiakkaalta edellytetään seuraavia tietoja sähköpostissa:

 Lähetä lyhyt kuvaus viasta.

Vian dokumentoimiseksi asiakkaan on liitettävä 2-4 kuvaa tuotteesta. Vian on näyttävä selvästi vähintään yhdessä kuvassa. Lisäksi on varmistettava, että tuote näkyy kuvissa kokonaan, edestä ja takaa.

 Ilmoita tuotteen tilausnumero.

Kuvien vastaanottamisen jälkeen käsittelemme reklamaatiosi mahdollisimman pian ja otamme sinuun yhteyttä ja annamme lisäohjeet.

 

Palautusosoitteemme on:

Idman Group Oy

Kirkkokatu 10 a 21

90100 Oulu