Toimituskäytäntö

Toimitus

 Kaikki pukumme valmistetaan tilauksesta halutussa värissä, materiaalissa ja kaavakoossa. Tuote tehdään aina lähimpään mahdolliseen valmiskaavakokoon verraten asiakkaan omia mittoja mittataulukkoomme. Tuote ei siis ole mittatilauspuku, eikä sitä valmisteta asiakasomilla mitoilla.

Tuotteen on 4-6kk toimitus tilauksen vastaanotosta.

Pyrimme aina hallitsemaan parhaat kuljetuksen tarjoajat toimittamaan tilauksen. Kaikki toimitukset käytössä kuriiripalvelua.

 Tavoitteenamme on kaikki tilaukset määrätyssä ajassa, kun maksun vastaanotto on voimassa. Kaikki toimitukset ovat riippuvaisia ​​​​materiaalien saatavuudesta sekä tarkastuksista. Toimitus toimitetaan asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen.

 Huolimatta siitä, että teemme kaikkemme tilauksen yhteydessä ajallaan, emme ole vastuussa mistään menetyksestä, joka on aiheutunut sinulle myöhästyneistä toimituksista tai myöhästyneistä toimituksista johtuen kumppanuustoimi tai force majeure tilanteista, joiksi luetaan seuraavat:  Force Majeurella tarkoittaa sopimussa riippuvaisia osapuolia, ylivoimaisia ja joka estää sopimusvelvoitteen estämisen, eikä voi vaikuttaa vaikuttaa. Nämä tilanteita ovat Suomisti sota, luonnonkatastrofi tai yleisen liikenteen keskeytyminen.

 Toimitamme tilaukset aina tilauslomakkeet ilmoittaun toimitusosoitteeseen. Jos tuotteet palautetaan sen vuoksi, että ei meille voida joko väärän osoitteen vuoksi tai kuljetusyhtiö ei tavoittaa asiakasta varten tilauksen, Katariinalla on oikeus periä ylimääräisiä lähetyskuluja uudelleen lähetyksestä.

Jos toimittamamme tuotteet ovat vioittuneet tai olemme lähettäneet sinulle virheellisiä tavaroita tai väärän määrän tuotetta, otathan meihin yhteyttä, päivittäinen toimitus (7) päivän lähetyksestä, sähköpostitse info(at)katariina.fi tai puhelimitse +588333856. Älä allekirjoita mitään pakkauksia, jotka ovat kärsineet tai avattu, vaan reklamo heti kuljetusyhtiölle.

Tilauksen peruminen

Tilaus on sitova, kun asiakas lähettää tilauksen.

Tilauksen voi halutessaan perua milloin tahansa. Peruutus ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen info (at) katariina.fi. Tilauksen peruutuksesta tulee tilaajalle maksettavaksi purkukorvaus, joka määräytyy prosenttiarvona tilauksen arvosta:

Tilauksen peruutus on tehty7 vrk sisällä tilauksen teosta, on peruutusmaksu50%. tilaa,tilaus perutaan on peruutusmaksu 9% tilauksen kokonaisarvosta.