/fi/en

Iltapuvut      Vanhainpäiväpuvut

Liikkeestämme löydät yli 200 iltapukua ympäri vuoden ja lisäksi tilaamme asiakkaillemme iltapukuja tarvittaessa myös muissa sävyissä, kuin mitä liikkeessämme on esillä

Lyhyestä pitkään ja pikkumustista huikeisiin tyllipilviin. Kokovalikoima 32-64. Allaolevista linkeistä pääset katsomaan muutamia mallistoja, joita edustamme. Liikkeestämme löydät lukemattomia lisää.

Vanhainpäiväpuvut

Huikea vanhainpäivämallistomme käsittää upeita eri malleja kymmenissä eri sävyissä. Materiaaleja ja muotoja kevyistä sifongeista unelmaisiin tylleihin ja hohtaviin satiineihin. Malliston pukuja pääset sovittamaan ja tilaamaan ympäri vuoden päämyymälässämme Katariinassa sekä PopUp -Katariina Showroom tapahtumissa eri paikkakunnilla. Käytössäsi on kätevä osamaksu myös tapahtumissa tehtäviin tilauksiin. PopUp -Katariina ShowRoom tapahtumiin pyydämme sinua ilmoittautumaan ennakkoon ja mikäli olet alaikäinen, varmistathan myös, että huoltajasi on mukana tilauksen tekoa varten. Otamme myös mielellämme vastaan pyyntöjä ottaa mukaan tapahtumiin jokin tietty mallimme, johon olet ihastunut, joten älä epäröi lähettää viestiä. Katso PopUp -Katariina Showroom aikataulut Ajankohtaista sivulta. Tervetuloa!