/fi/en

Miesten puvut

Palvelut

Frakki, smokki, saketti, bonjour-puku sekä kapeat tummat puvut ovat aina osa miesten mallistoamme

Asiakkaanamme olet aina mukana tämänhetkisissä muodin vaatimuksissa sekä voit rentona ylläpitää ajatonta tyylikkyyttä klassikkotuotteissa.

Modernit klassikot sekä rento ja hienostunut elegantti yksinkertaisuus yhdessä klassisten elementtien kanssa ovat suuressa osassa edustamissamme mallistoissa. Oletpa sitten menossa häihin, karonkaan, vanhainpäiviin tai sukujuhliin,  asiakkaanamme olet aina mukana tämänhetkisissä muodin vaatimuksissa sekä voit rentona ylläpitää ajatonta tyylikkyyttä klassikkotuotteissa.
Miesten pukujemme siluetit ovat yleisesti ottaen kapeita ja vartalon myötäisiä, myös isommissa kokovaihtoehdoissa mukavuutta kuitenkaan kaihtamatta. Edustamamme pukumallit ovat symbioosi muotoilun, materiaalin, leikkausten ja yksityiskohtien välillä.

Mallistojemme materiaalivaihtoehdot ovat myös huolellisesti harkittuja. Juhlien ei tule olla jäykkiä , vaan päinvastoin mukavia ja rentoja tilaisuuksia ja tämä ajatus mielessä olemme valikoineet pukuja laadukkaimmista 100% villa, silkki, villa- ja polyestersekoituskankaista. Pukumme ovat mattapintaisia tai vaihtoehtoisesti kevyellä kiillolla, joka efektinä tuo vaatteeseen hieman jotain extraa olematta liian ylitseampuva. Kauniin kiillon omaavat materiaalit viestivät luksusta ja eleganssia.

Miesten puvuissa on materiaalivaihtoehtoja tyylikkään matasta, trendikkään kiiltävään sekä sävyissä tummista sinisen ja harmaan kautta valkoiseen

Asustevalikoimastamme löytyvät liivien, paitojen, solmioiden sekä rusettien uudet tyylit ja modernit yksityiskohdat.

Ps. Puurusettimme on saanut laajaa huomioita ja se on todettu takuuvarmaksi keskustelun aloittajaksi!

Tule hakemaan omasi tai anna lahjaksi!

.

Miehien mallistosta löydät laajan valikoiman moderneja pukuja asusteineen, omaksi tai vuokralle. Puemme miehen kuin miehen komeaksi sulhaseksi, hyvin peesaavaksi bestmaniksi tai tyylikkääksi vieraaksi. Allaolevista linkeistä pääset tutustumaan jo etukäteen valikoimaamme. Liikkeessä lukuisia lisää!