/fi/en

Miesten puvut

Myynti sekä vuokraus

Frakki ja smokki ovat aina varma ja tyylikäs valinta

Asiakkaanamme olet aina mukana tämänhetkisissä muodin vaatimuksissa sekä voit rentona ylläpitää ajatonta tyylikkyyttä klassikkotuotteissa.

Modernit klassikot sekä rento ja hienostunut elegantti yksinkertaisuus yhdessä klassisten elementtien kanssa ovat suuressa osassa edustamissamme mallistoissa. Oletpa sitten menossa häihin, karonkaan, vanhainpäiviin tai sukujuhliin,  asiakkaanamme olet aina mukana tämänhetkisissä muodin vaatimuksissa sekä voit rentona ylläpitää ajatonta tyylikkyyttä klassikkotuotteissa.
Miesten pukujemme siluetit ovat yleisesti ottaen kapeita ja vartalon myötäisiä, myös isommissa kokovaihtoehdoissa mukavuutta kuitenkaan kaihtamatta. Edustamamme pukumallit ovat symbioosi muotoilun, materiaalin, leikkausten ja yksityiskohtien välillä.

Mallistojemme materiaalivaihtoehdot ovat myös huolellisesti harkittuja. Juhlien ei tule olla jäykkiä , vaan päinvastoin mukavia ja rentoja tilaisuuksia ja tämä ajatus mielessä olemme valikoineet frakit ja smokit laadukkaimmista 100% villa, silkki, villa- ja polyestersekoituskankaista. Pukumme ovat mattapintaisia tai vaihtoehtoisesti kevyellä kiillolla, joka efektinä tuo vaatteeseen hieman jotain extraa olematta liian ylitseampuva. Kauniin kiillon omaavat materiaalit viestivät luksusta ja eleganssia.

Miesten puvuissa on materiaalivaihtoehtoja tyylikkään matasta, trendikkään kiiltävään sekä sävyissä tummista sinisen ja harmaan kautta valkoiseen

Asustevalikoimastamme löytyvät liivien, paitojen, solmioiden sekä rusettien uudet tyylit ja modernit yksityiskohdat.

 

.

Miehien mallistosta löydät laajan kokovalikoiman pukuja asusteineen, omaksi tai vuokralle. Puemme miehen kuin miehen komeaksi sulhaseksi, hyvin peesaavaksi bestmaniksi tai tyylikkääksi vieraaksi.