/fi/en

Sis Idman

By Katariina

Sis Idman on Design from Finland – palkittu Suomalainen hää -ja iltapukumallisto

Sis Idman on lumoava ja ainutlaatuinen hääpukumallisto, joka vangitsee persoonallisuudellaan.

Katariina Karppinen, suunnittelija Sis Idman -mallistojen takana, rakastaa muodikkaan raikkaita morsiuspukuja, joissa näkyy myös entisajan fantastinen vintage-henki. Jokainen puku on tärkeä ja jokaiseen malliin liittyy tarina, aivan kuten kantajiinsakin. Sis Idman -mallistot ovat useasti palkittuja ja keränneet tunnustusta Suomalaisesta suunnittelusta uniikilla otteella, niin suomessa kuin muuallakin maailmalla.

Mallistosta löytyy kymmeniä eri hääpukuja kapeista pitsipuvuista pehmeisiin tylliunelmiin ja sävyvaihtoehtoja on useita. Jokainen malli on saatavissa koossa 32-64. Puvuissa on myös aina mahdollisuus vetoketju- tai nyörityskiinnitykseen. Oma suunnittelumme ja tuotantomme mahdollistavat tyylisi täydentävät asusteet, kuten hunnut ja bolerot – suunniteltuna juuri Sinun Sis Idman -pukuusi sopivaksi täsmäävillä materiaaleilla ja koristelulla.

Olemme koonneet alle muutamia kuvia malleista mausteeksi Sinulle. Olet lämpimästi tervetullut sovittamaan näitä kuvien kaunottaria, kuin myös kymmeniä muitakin Sis Idman  malliston päämyymälään, Katariinaan.