/fi/en

Vanhainpäiväpuvut

Tuotteet

Unelmiesi Sis Idman -tanssiaispuku ikimuistoiseen päivään!

Fantastisesta mallistostamme löydät laajan valikoiman muotoja, kokoja ja kymmeniä eri sävyjä! Puvun voit tilata itsellesi niin myymälöistämme, sähköpostilla info@katariina.fi sekä suoralla Dm-viestillä instagramin kautta. Mikäli haluat puvuistamme lisätietoa tai tilata omasi, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tervetuloa sovitukseen

Otamme yksityisasiakkaita vastaan Oulun päämyymälämme lisäksi Showroom boutiguessamme Helsingissä (sovitus ainoastaan ajanvarauksella)

Sovituksemme ovat erittäin haluttuja ja koska pystymme ottamaan muutoinkin vuodessa vain rajatun määrän asiakkaita, voimme luvata yksittäiselle asiakkaalle sovituksen vain kerran. Tällä haluamme varmistaa, että mahdollisimman moni eri asiakas pääsee sovittamaan ja tilaamaan puvun ajoissa juhlaansa sekä tuotantomääräämme mahtuen.

Otamme tilauksia vastaan niin kauan kuin mahdollista. Vuoden 2020 wanhoihin, pystyimme ottamaan tilauksia vastaan lokakuun 2019 alkupuolelle, jolloin tuotantomäärämme tuli täyteen. Tottakai olisimme halunneet ottaa enemmänkin asiakkaita, varsinkin kun moni pukumme haluava jäi nyt ilman, mutta se ei ole mahdollista. Teemme pukujamme tilausperusteisesti rajoitetun määrän.

Rahaa et tarvitse mukaan Showroomiin, vaan kaikki tilaukset tulevat laskutuksella. Sitä vastoin huoltajan mukana olo alaikäisen sovituksessa, on ehdoton.

Kun siis varaat ja saat ajan ainutkertaiseen Showroom  -sovitukseemme, ole myös valmis jättämään samalla tilauksesi.

Puvun tilaaminen ja maksu?

  • Et tarvitse rahaa mukaasi. Kaikki Showroomissa tehdyt tilaukset lähtevät tuotantoon sopimuksen mukaisesti heti ja laskutetaan jälkeenpäin. Maksuaikaa tarjoamme hyväksytyllä luottopäätöksellä 1-10 kk. Korko 0 %, 5€ laskutuslisä/lasku.
  • Tilausajat puvuillamme ovat yleensä n.6kk eli tammikuussa tilatut puvut tulevat n. elokuussa. Maaliskuussa tilatut lokakuussa jne.. mutta tarkistamme aina tarpeen vaatiessa myös pikatilausmahdollisuuden.
  • Sovitusajan kesto on 30-40min. jonka aikana ehtii hyvin sovittamaan 2-3 pukua. Pyydämme sinua ilmoittamaan hyvissä ajoin etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info@katariina.fi, mikä/mitkä pukumme Sis Idman -mallistostamme ovat hurmanneet sinut jo ennakkoon, pyrimme varmistamme niiden paikallaolon sovituksesi aikaan.
  • Sovituksessa paikalla on yleensä yksi koko valitsemaasi mallia. Tämä usein herättää kysymyksen oikeasta koosta, mutta, älä stressaa… Valmistamme pukuja koossa 32-64. Sovituspuku voi olla liian pitkä, pieni/iso yms. mutta älä anna sen häiritä, sinulle tilataan lähin oma koko mittataulukkomme mukaan. Tämä myös tarkoittaa sitä, että melkeinpä jokaista tilattua pukua on hyvä käyttää ompelijalla puvun saavuttua, juuri omiin muotoihin täydellisesti istuvan puvun saadakseen. Yleisimmin pukuihin tehdään olkaimien mitanmuutoksia, kavennusta/levennystä, muotolaskosta tai helmanmitan muutosta. Tämä on aivan luonnollista ja normaalia. Puvut ovat kaavasta, me ihmiset emme:) Nämä muutokset eivät kuulu puvun hintaan vaan jokainen hoitaa ne erikseen valitsemalleen ompelijalle.
  • Omia toiveita malliin? Useimpiin malleihimme on saatavilla olkaimet, useita eri sävyjä, nyöritys/vetoketju. Älä epäröi kertoa toiveistasi, vaan anna meidän auttaa.

Suosittelemme varaamaan sovitusajan etukäteen niin päämyymäläämme Ouluun kuin Showroomiin Helsinkiin.

Toimitamme pukujamme myös tilauksesta asiakkaille ympäri Suomen.

  • Tästä pääset katsomaan kokotaulukkoa ja mittausohjeisiin. Autamme sinua tilauksen teossa ja olemme mielellämme apunasi!
  • Yhteyttä voit ottaa sähköpostilla info@katariina.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme 08 333856.

 

Ps.Jokaiseen malliimme löytyy meiltä myös oikean mallinen alushame kuten myös avoimiin malleihin tarvittaessa iho/vaateteippi.

Alla pääset tutustumaan jo etukäteen joihinkin pukukaunottaristamme. Suosittelemme sinua myös liittymään niin Pinterest, instagram -kuin facebook sivullemme ja varmistat eturivinpaikan itsellesi prinsessapäivän muodin seuraamiseen.

Milla

Milla

Ihana Milla puku on jokaisen prinsessan unelma!
Kuvan puku sävyssä 55 vanha roosa.
Saatavilla koossa 34-64.

Bianca

Bianca

Todellinen tanssiaisten kuningatar! Upeat leikkaukset ja ylellinen materiaali eivät kaipaa enää mitään muuta.
Saatavilla koossa 34-64. Kuvan puku sävyssä 83 kirkas punainen.

Carrie

Carrie

Pitsiä ja pehmeää tylliä modernilla tavalla yhdistelevä pukukaunotar. Saatavilla koossa 34-64. Kuvan puku sävyssä 53 hopeanharmaa.

Bonnie

Bonnie

Upea selkäosa ja näyttävä hame rakastuttavat sinut aina uudelleen tähän pukuun.
Saatavilla koossa 34-64. Kuvan puku sävyssä 55 vanha roosa.

Carlotta

Carlotta

Sis Idman upea klassikko! Tämä puku on ikuinen. Upea elegantti tyyli ja materiaali tekevät pukukaunottaresta ajattoman.
Saatavilla koossa 34-64. Kuvan puku sävyssä 53 hopeanharmaa.

Brionna

Brionna

Upea moderni kaunotar, josta ei säihkettä puutu! Avoin selkä ja ihastuttavat hihat viimeistelevät. Saatavilla koot 34-64.

Valeria

Valeria

Valeria on pehmeistä pehmeintä laskeutuvaa tylliä ja pitsiä yhdistelevä kaunotar. Puvun kaunis illusioselkä tuo extra huomiota.
Koot 34-64.

Luna

Luna

Täydellinen tanssiaispuku joka hurmaa! Saatavilla koot 34-64. Kuvassa puku nudessa sävyssä kartasta numero E60.

Evie

Evie

Ihanan simppeli ja rento Evie hurmaa yksinkertaisuudellaan. Tässä mallissa myös veikeät taskut! Koot 34-64. Kuvan puvun sävy nude E60 kartassa.

Bessy

Bessy

Kevyt organzahelma ja sadoissa helmissä kimmeltävä yläosa tuovat upean fiiliksen! Saatavilla koot 34-64.
Kuvissa puku platina sävyssä numero 65 ja vanha roosa 55.

Venla

Venla

Ihanan pehmeä tyllihelma yhdistettynä ylelliseen pitsiin. Napitus selässä kruunaa puvun.
Saatavilla koot 34-64. Kuvan puku värikartassa numero E60 nude.

Beryl

Beryl

Niin kaunis! Beryl puhuu itse puolestaan. Täydellinen pehmeyden, keveyden ja tyylikkyyden etsijälle. Kuvissa puku platina sävyssä numero 65.

Järjestämme myös Showroom tilauspäiviä pukuihimme sovitusmahdollisuudella eri paikkakunnilla Suomessa. Myös näihin tilaisuuksiin toivomme ajanvarausta etukäteen.