/fi/en

Vanhaintanssit

Vanhaintanssit

Wanhat

Wanhat

Tervetuloa PopUp Showroom sovitukseen

Tervetuloa PopUp Showroom sovitukseen.

Otamme yksityisasiakkaita vastaan Oulun päämyymälämme lisäksi  PopUp-Showroomissamme Helsingissä, etukäteen sovitulla ajanvarauksella upeassa studiossa, jossa toimimme yhdessä kansainvälisen mallistomme kuvaajan Shanshan Gongin kanssa.

PopUp sovituksemme ovat erittäin haluttuja ja koska pystymme ottamaan muutoinkin vuodessa vain rajatun määrän asiakkaita, voimme luvata yksittäiselle asiakkaalle PopUp-sovituksen vain kerran. Tällä haluamme varmistaa, että  mahdollisimman moni eri asiakas pääsee sovittamaan ja tilaamaan puvun ajoissa juhlaansa sekä tuotantomääräämme mahtuen.

Otamme tilauksia vastaan niin kauan kuin mahdollista. Vuoden 2019 wanhoihin, pystyimme ottamaan tilauksia vastaan lokakuun 2018 alkupuolelle, jolloin tuotantomäärämme tuli täyteen. Tottakai olisimme halunneet ottaa enemmänkin asiakkaita, varsinkin kun moni pukumme haluava jäi nyt ilman, mutta se ei ole mahdollista. Teemme pukujamme tilausperusteisesti rajoitetun määrän.

Rahaa et tarvitse mukaan PopUp-Showroomiin, vaan kaikki tilaukset tulevat laskutuksella. Sitä vastoin huoltajan mukana olo alaikäisen sovituksessa, on ehdoton.

Kun siis varaat ja saat ajan ainutkertaiseen PopUp sovitukseemme, ole myös valmis jättämään samalla tilauksesi.

Puvun tilaaminen ja maksu?

  • Et tarvitse rahaa mukaasi. Kaikki Showroomissa tehdyt tilaukset lähtevät tuotantoon sopimuksen mukaisesti heti ja laskutetaan jälkeenpäin. Maksuaikaa tarjoamme hyväksytyllä luottopäätöksellä 1-6 kk. Korko 0 %, 5€ laskutuslisä/lasku.
  • Tilausajat puvuillamme ovat yleensä n.6kk eli tammikuussa tilatut puvut tulevat n. elokuussa. Maaliskuussa tilatut lokakuussa jne.. mutta tarkistamme aina tarpeen vaatiessa myös pikatilausmahdollisuuden.
  • Sovitusajan kesto on 30min. jonka aikana ehtii hyvin sovittamaan 2-3 pukua. Pyydämme sinua ilmoittamaan hyvissä ajoin etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info@katariina.fi, mikä/mitkä pukumme Sis Idman -mallistostamme ovat hurmanneet sinut jo ennakkoon, jotta varmistamme niiden paikallaolon Showroom -sovituksesi aikaan.
  • Sovituksessa paikalla on yleensä yksi koko valitsemaasi mallia. Tämä usein herättää kysymyksen oikeasta koosta, mutta, älä stressaa… Valmistamme pukuja koossa 32-64. Sovituspuku voi olla liian pitkä, pieni/iso yms. mutta älä anna sen häiritä, sinulle tilataan lähin oma koko mittataulukkomme mukaan. Tämä myös tarkoittaa sitä, että melkeinpä jokaista tilattua pukua on hyvä käyttää ompelijalla puvun saavuttua,  juuri omiin muotoihin täydellisesti istuvan puvun saadakseen. Yleisimmin pukuihin tehdään olkaimien mitanmuutoksia, kavennusta/levennystä, muotolaskosta tai helmanmitan muutosta. Tämä on aivan luonnollista ja normaalia. Puvut ovat kaavasta, me ihmiset emme:) Nämä muutokset eivät kuulu puvun hintaan vaan jokainen hoitaa ne erikseen valitsemalleen ompelijalle.
  • Omia toiveita malliin? Useimpiin malleihimme on saatavilla olkaimet, useita eri sävyjä, nyöritys/vetoketju. Älä epäröi kertoa toiveistasi, vaan anna meidän auttaa.