Sovitus

Tervetuloa asiakkaaksemme! 

Mahdollistaaksemme mahdollisimman monelle morsiamelle unohtumattoman sovituskokemuksen Sis Idman -pukujemme parissa, palvelemme asiakkaitamme erilaisin Ateljé Katariinan sovituselämyksin. 
Voit valita ajanvarauksesta itsellesi sopivimman tavan tutustua kauniiseen valikoimaamme, sinulle sopivaan ajankohtaan.
Kaikki sovituksemme ovat yksityisiä. Asiakkaanamme keskitymme vain sinuun ja tila sekä ihanat puvut ovat yksin sinun sovitettavanasi ilman häiriötekijöitä.

Jokaisessa sovituksessamme sinua palvelee lämpimällä ammattitaidolla upeat hääpukukonsulttimme.

 

TI-PE ENSiMMÄINEN SOVITUS

Ensimmäinen hääpukusovitus Ateljé Katariinassa on ilmainen. Hääpukusovituksen pituus on 60 minuuttia, jonka aikana on mahdollista sovittaa useampaa toinen toistaan kauniimpaa Sis Idman pukua. Sovituksen lopuksi aikaa jää myös asusteiden valintaan ja tilauksen viimeistelyyn. Morsiusseurueen yksityisessä käytössä on koko Helsingin kaunis ja tunnelmallinen boutiquemme. Hääpukukonsulttimme palvelevat lämpimällä ammattitaidolla, morsiamen unelmia ja toiveita kuunnellen.

Varaa aika tästä

TI-PE TOINEN SOVITUS

Oletko kenties jo kerran sovittanut unelmiesi morsiuspukua ja se on jäänyt vahvasti mieleesi, tai makusi on muuttunut ja haluat kokeilla muita ihania Sis Idman malleja? Toinen sovitus tarjoaa upean mahdollisuuden kokea morsiuspukujen huuma uudelleen. Toisen sovituksen kesto on 60 minuuttia, jonka aikana voit rauhassa sovittaa uudelleen suosikkipukuasi tai uutta ehdokasta, sekä valita asusteet ja viimeistellä puvun tilauksen. Hääpukukonsulttimme on apunasi tärkeässä valinnassa lämpimällä ammattitaidolla, unelmiasi ja toiveitasi kuunnellen. Toisen hääpukusovituksen hinta on 25 €, jonka hyvitämme morsiuspuvun hinnassa ostopäätöksen yhteydessä.

Varaa aika tästä

LAUANTAIN MORSIUSBRUNSSI - SOVITUS

 Lauantaipäivien kohokohta on Ateljé Katariinan Morsiusbrunssi, yksityinen hääpukusovitus. Morsiusbrunssi-sovitus on ihana elämys, kestoltaan 60 minuuttia, jonka aikana voit rauhassa sovittaa toinen toistaan kauniimpia Sis Idman pukuja, sekä valita asusteet ja viimeistellä puvun tilauksen. Sovitus sisältää upean seisovan pöydän brunssikattauksen, josta löydät pienet herkulliset niin makeat kuin suolaisetkin tarjottavat juomineen. Voit halutessasi tuoda oman samppanjan ikimuistoista skoolaushetkeä varten, me tarjoamme lasit. Morsiusbrunssi-sovituksen hinta on 40 €, jonka hyvitämme morsiuspuvun hinnassa ostopäätöksen yhteydessä. 
Varaa aika tästä

 UNELMAT TODEKSI – SOVITUS

 Ateljé Katariinan Unelmat todeksi- sovitus on täydellinen yhdistelmä aikaa ja ikimuistoisia hetkiä morsiuspukujen parissa. Tämä upea yksityinen elämys on kestoltaan 90 minuuttia, jonka aikana voit rauhassa sovittaa toinen toistaan kauniimpia Sis Idman pukuja, sekä valita asusteet ja viimeistellä puvun tilauksen. Sovitus sisältää seisovan pöydän, josta löydät pienet herkulliset niin makeat kuin suolaisetkin tarjottavat juomineen. Voit halutessasi tuoda oman samppanjan ikimuistoista skoolaushetkeä varten, me tarjoamme lasit. Unelmat todeksi-hääpukusovituksen hinta on 50 €, jonka hyvitämme morsiuspuvun hinnassa ostopäätöksen yhteydessä.

Varaa aika tästä